ingatlan_hasznosítás

Invest - Ingatlanberuházás

Cégünk az ingatlanberuházás piacán jelentős lefedettséggel rendelkezik.
Ezen a területen sokrétű szolgáltatásokkal rendelkezünk, mint például:
- Beruházás előkészítés és lebonyolítás (pénzügyi és műszaki tervezés)
- Ingatlanfejlesztések külső partnerek bevonásával
- Építési és vállalkozási feladatok ellátása
- Mérnöki szakértői anyagok készítése
- Tanácsadás
- Társasági részesedések vagyonkezelése, portfoliókezelés
- Projektmenedzsment

ingatlan%20beruházás

Group - Ingatlanhasznosítás

Cégünk egyik csoportja ingatlanhasznosítással és ingatlangazdálkodással foglalkozik. Ennek során saját tulajdonú ingatlanokkal vagy megbízás alapján hozzánk tartozó ingatlanokkal dolgozunk.
Szolgáltatásaink közé tartozik a folyamatos és teljeskörű működtetés valamint a hasznosítás és annak előkészítése is.
Továbbá szakértőink az ingatlanhoz fűződő vagyonkezelés, létesítménygazdálkodás, üzemeltetés és karbantartás területén is megtalálják a legoptimálisabb megoldást. Mindemellett a bérletek-bérbeadás, a vásárlás-beszerzés és az értékesítés és forgalmazás kérdésekben is rendelkezésre állnak
munkatársaink.

fesztivál

Events - Rendezvényszervezés​

Cégünk egyik fő portfoliója a teljeskörű rendezvényszervezéssel kapcsolatos. Munkatársaink a sok éves
tapasztalatnak köszönhetően mind a rendezvényhez fűződő előkészületek, mind a lebonyolítás és az utómunkálatok területén értékes és hasznos gyakorlattal, kapcsolatokkal valamint tudással rendelkeznek.
Az elmúlt években számos hazai gyártónak és forgalmazónak a megbízásából rendeztünk:
- üzleti és partnertalálkozót
- termékbemutatót
- állófogadást
- sajtótájékoztatót
- vagy csak egy laza céges vacsorát.
Emellett igény szerint lehetőségünk van: családi események ünneplésére mint keresztelők, ballagások, diplomaosztók, eljegyzési partyk, esküvők vagy nagyszabású konferenciák szervezésére is.

creatív

Creativ - Reklámügynökség

Kreatív menedzsmentünk a vállalkozás arculatának megtervezésétől a jövőbeni célkitűzésekig elkészíti a személyre szabott marketing terveket.
Célunk egy olyan márka kidolgozása, amely egyedi, felhívó jellegű
és valami többletet ad a versenytársakkal szemben. Előkészítjük és végrehajtjuk a márkázás minden lépését a lehető leghatékonyabb módon.
Stratégiai médiatervezés során reklámkampányokat készítünk a hirdető üzleti évéhez igazodva, figyelembe véve az aktuális piaci helyzeteket valamint a rendelkezésre álló pénzügyi keretet. A médiapiac változásait követve alakítjuk terveinket a megfelelő szakemberekkel bevonásával.
Cégünk közösségi médiakampány, médiatervezés, reklámkampány, márkamenedzsment, szponzorációs megjelenések készítésével is foglalkozik a megrendelő arculatára szabva.

drift

MRT -Drift

2013 óta működünk drfitcsapatként is. Nagyobb előre törést 2014-ben értünk el, amikorra 6
versenyzővel rendelkeztünk. Szorgalmas és töretlen munkánk meghozta gyümölcsét és büszkeséggel tölt el minket, hogy azóta mérvadónak számító innováción mentünk keresztül. Ennek eredménye, hogy mára
már 16 pilóta versenyzik csapatunkban – köztük egy női versenyző is. Minden versenyzőnkhöz külön szakmai stáb tartozik, akik a szerelést és szervizeltetést megfelelő hozzáértéssel és precizitással
bonyolítják le. Versenyzőink fiatalok, nagyon elszántak, célratörők és tehetségesek. A jövőre nézve komolyabb fejlesztéseket hajtunk végre a versenyautóinkon, hogy továbbra is az élmezőnyben szerepelhessünk. Látványos fejlesztéseket és rendezvényeket várunk a drift fejlődése során.
Nagylétszámú rajongótáborral rendelkezünk, rengeteg embert mozgatunk meg a versenyek és rendezvények alkalmával. 

ar

AR - Aurora

Cégünk immáron mobilalkalmazások és technológiai innovációk fejlesztésével tört be a
technológia világába.
Mobil app szoftverek készítése mellett AR/VR technológiát is fejlesztünk. Megrendelőink számárahatékony megoldásokat kínálunk az újszerű és innovatív kommunikációs és kereskedelmi igényekhez igazítva.Amennyiben a körülmények úgy kívánják, mi magunk készítjük el a megfelelő szakemberek segítségével az adott specifikációt legyen akár animációs, grafikai vagy 3 dimenziós tartalom. Az AR (Augmented Reality) jelentése: kiterjesztett valóság.
A kiterjesztett valóság a minket körülvevő világ virtuális kibővítése mobileszközünk kameráján keresztül egy adott térben. A valóságos világ eszközeihez rendel hozzá bármilyen multimédia tartalmat, amely lehet animáció, 3D modell, videó, fotó, hang és szöveg. Valójában egy kameraképen keresztül terjeszt látványos, néhol egyébként nem látható elemeket a néző elé.

Horgásztó

Zoo - Állatkert és Horgásztó

Cégünk sokszínűsége a kisebb méretű állatkert és állatsimogató valamint pálmaház és egzotikus növénykert létrehozásában is tükröződik és válik teljessé.
Ezeken a területeinken a nézelődni és sétálni vágyók, a természetkedvelők találnak maguknak opciókat a szabadidő kellemes eltöltésére.
Mind az állat- mind a növénykertben arra törekszünk, hogy a komplexum arculatához hűen nagyon változatos és sokféle fajt és egyedet tudjunk mutatni és a természetet közelebb hozni a vendégeink számára.

Csatornánk

Facebook

Webdesigner: GBR Design Studio

2020 ©MarkomTeam.hu | Minden jog fenntartva!